Contact: 0763600078 sau 0763600079

Androstal – Instalatii sanitare Bucuresti, instalator bucuresti, instalatii electrice

Blog

5 modele de bai de culoare rosie

Așa cum v-am obișnuit, revenim cu topul nostru lunar, de bai în diverse culori. Astăzi am ales pentru dumnevoastră culoarea roșie, iar în urma unei atente căutări, am întâlnit modele care de care mai impresionante.

Topul nostru începe cu o baie foarte spațioasă și modernă, bazată pe elemente foarte simple. Combinația dintre alb și roșu, folosită foarte des în designul băilor, este una vie și plină, iar de multe ori, beneficiile acestei culori sunt acelea că oferă un aer impresionant unei băi foarte simplu modelate.

bai

 

Al doilea model pe care vi-l vom prezenta este mai degrabă în stilul urban. Deși are note elegante, acestea sunt îmbinate perfect cu stilul urban, adus de cărămizile de ciloare albă.

bai

Următorul exemplu este bazat pe modern și eleganță. Roșul se combină cu elemente de culoare neagră și cu lemn de culoare închisă.

bai

Exemplul patru este unul mai neconvențional. Acesta vine cu o abrodare originală a unei camere de baie, în care este inserată o mini-piscină. Candelabrul elegant din mijlocul băii, și notele elegante dau un aer sofisticat acestui design.

bai

În ultimul exemplu avem un model de baie cu cabină de duș. Aceasta este spațioasă, simplă, dar și cu jacuzzi.

bai

 

Vă dorim mult succes la designul băii dumneavoastră! Sperăm că v-am fost de folos!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *