Contact: 0763600078 sau 0763600079

Androstal – Instalatii sanitare Bucuresti, instalator bucuresti, instalatii electrice

Blog

Androstal – expert in siguranta casei dumneavoastra

Siguranta casei dumneavoastra trebuie intotdeauna pusă pe primul loc, inainte de aspect, culori sau tipuri de design. Scriem pe acest blog saptamanal pentru dumneavoastra, oferindu-va sfaturi utile atat in mentinerea casei dumneavoastra intr-un regim de siguranta, cat si pentru a va da idei cat mai creative in gasirea unui design original.

Echipa noastra este extrem de interesata ca atat clientii directi, cat si cititorii blogului, sa invete sa apeleze la profesionisti de fiecare data cand este momentul si sa nu mearga pe mana unor oameni care se declara a se pricepe la astfel de actiuni. Este de mentionat ca majoritatea accidentelor din imobile se produc datorita unor constructii prost realizate sau din cauza unor lucrari prost montate. Pentru a evita oricare dintre aceste riscuri, alegeti un expert in siguranta casei dumneavoastra, care va poate garanta ca lucrarile realizate au o durabilitate mare.

Echipa Androstal de declara un expert in siguranta casei dumneavoastra, asta pentru ca noi mai intai ne concentram pe finalizarea unei lucrari bine montate si sigure, si mai apoi pe cum va arata design-ul final. Amandoua sunt importante pentru noi, de aceea luam lucrurile mereu intr-o ordine logica si sigura.

Iata care sunt lucrurile care ne recomanda ca fiind experti si care sunt motivele pentru care ai putea apela cu toata increderea la serviciile dumneavoastra.

De ce este Androstal un expert in siguranta casei dumneavoastra

1. Pentru a va asigura ca serviciile noastre sunt durabile si sigure, lucrarile pe care le efectuam in cadrul imobilelor dumneavoastra au o garantie de pana la 5 ani. Astfel, puteti apela cu incredere la compania noastra care se angajeaza sa isi asume raspunderea pentru orice lucru in neregula ce se contata dupa finalizarea lucrarii.

2. Calitatea serviciilor, aflate intr-un proces permanent de imbunatatire, e atestata de certificatele si acreditarile primite.

3. Deoarece punem nevoile clientilor pe primul loc, suntem disponibili pentru dumneavoastra non-stop.

4. Suntem o echipa profesionista, de aceea serviciile pe care le oferim acopera nu doar un singur domeniu, ci activam pe o piata mai larga de servicii.

5. Tarifele noastre sunt calculate in asa fel incat sa putem oferi un confort economic clientilor nostri, pe langa lucrarea executata la o calitate superioara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *