Contact: 0763600078 sau 0763600079

Androstal – Instalatii sanitare Bucuresti, instalator bucuresti, instalatii electrice

Blog

Instalatii sanitare – Androstal lucreaza cu pofesionalism

Avem deja vechime pe piata instalatiilor sanitare si cu cat trece mai mult timp, cu atat acumulam mai multa experienta, care ne transforma in adevarati profesionisti. Echipa noastra a strans experienta atat in domeniul instalatiilor sanitare, cat si in cel al instalatiilor de incalzire sau electrice, montare calorifere sau apometre.

Comparativ cu serviciile profesioniste pe care le oferim, preturile noastre sunt o nimica toata! Ne ocupam de instalatii sanitare ce tin fie de asociatii de proprietari, fie de spatii publice, fie de locuinte proprii. Membrii echipei noastre se pot descurca rapid in rezolvarea oricaror probleme.

Care sunt tipurile de instalatii sanitare pentru care oferim servicii?

 • Instalatii sanitare interioare de alimentare cu apa rece
 • Instalatii sanitare de preparare si alimentare cu apa calda de consum menajer
 • Instalatii sanitare de stins incendii cu apa – hidranti, sprinklere, drencere
 • Gospodarii sanitare de apa de consum si pentru incendii
 • Canalizari sanitare de ape uzate menajere/pluviale

Si daca te intrebi de ce sa ne alegi pe noi, raspunsul nostru este simplu! Pentru ca vrem sa va oferim siguranta, serviciile pe care vi le oferim va ofera o garantie de 5 ani. Prin urmare, daca in aceasta perioada de timp, lucrarile efectuate de noi nu va satisfac pe deplin, ne rezervam responsabilitatea de a reveni si a ne respecta promisiunile pana la final. Pana acum, insa, lucrarile noastre au fost extrem de bine realizate si nu s-au ivit astfel de cereri.

Suntem mereu acolo pentru tine, iar daca vrei sa fii sigur ca iti vom sari mereu in ajutor atunci cand ai nevoie, te poti abona la serviciile noastre. Iti putem oferi servicii de mentenanta, astfel, nu va mai trebui sa iti faci nicio problema atunci cand vine vorba de instalatii sanitare, pentru ca ne vom ocupa noi, constant, de sanatatea lor.

Te asteptam cu orice problema pe care o ai si vom face tot posibilul sa o transformam intr-o amintire!

Oferim si servicii de montare apometre

Serviciile noastre sunt extrem de variate, asa ca ne ocupam nu numai cu serviciile de instalatie si cele electrice. Prin urmare, venim in ajutorul dumneavoastra si cu servicii de montare apometre. Inlocuim apometrele din apartamentele dumneavoastra sau chiar le montam acolo unde nu sunt.

Apometrele pe care le folosim  au scut antimagnetic iar sigiliile sunt personalizate cu inscriere unica, ceea ce va ofera o mai mare siguranta.

Nu uitati ca este foarte important ca apometrele din locuinta dumneavoastra sa functioneze impecabil, in mod contrar, va veti confrunta cu facturi la apa pe care nu le puteti justifica. Sau chiar puteti plati daune serioase daca se descopera, in urma unui control, ca apometrul dumneavoastra nu functioneaza in conditii normale.

Cum arata un sistem de executie pentru montare apometre?

 • Observarea instalatiei unde se va monta apometrul
 • Sectionarea conductei si montarea apometrului cu piesele de legatura
 • Sigilarea apometrului
 • Efectuarea probei de apa
 • Predarea procesului verbal de “Sigilare si Montaj Apometre”
 • Predarea raportului de lucru
 • Predarea buletinului de verificare metrologic

Apelati cu incredere la noi! Asa cum am mentionat si in articolele anterioare, lucrarile realizate de noi beneficiaza de o garantie de pana la 3 ani. Ne luam raspunderea de a repara orice dauna aparuta din vina instalarii. De asemenea, ne puteti consulta oricand pentru a va oferi instructiuni despre metodele de mentinere a instalatiilor sanitare si a apometrelor intr-o stare perfect functionala.

Va asteptam oricand! Nu uitati ca suntem disponibili non stop si va putem fi de ajutor la orice ora din zi si din noapte! Stim ca nu putem premedita problemele care apar intr-o locuinta, asa ca am vrut sa fim noi cei care va scapam de ele.

Androstal va ofera siguranta si va ofera o viata mai linistita! Si mai mult decat atat, pretul acestei vieti linistite este extrem de mic si nu va va da batai de cap.

5 modele de bai de culoare rosie

Așa cum v-am obișnuit, revenim cu topul nostru lunar, de bai în diverse culori. Astăzi am ales pentru dumnevoastră culoarea roșie, iar în urma unei atente căutări, am întâlnit modele care de care mai impresionante.

Topul nostru începe cu o baie foarte spațioasă și modernă, bazată pe elemente foarte simple. Combinația dintre alb și roșu, folosită foarte des în designul băilor, este una vie și plină, iar de multe ori, beneficiile acestei culori sunt acelea că oferă un aer impresionant unei băi foarte simplu modelate.

bai

 

Al doilea model pe care vi-l vom prezenta este mai degrabă în stilul urban. Deși are note elegante, acestea sunt îmbinate perfect cu stilul urban, adus de cărămizile de ciloare albă.

bai

Următorul exemplu este bazat pe modern și eleganță. Roșul se combină cu elemente de culoare neagră și cu lemn de culoare închisă.

bai

Exemplul patru este unul mai neconvențional. Acesta vine cu o abrodare originală a unei camere de baie, în care este inserată o mini-piscină. Candelabrul elegant din mijlocul băii, și notele elegante dau un aer sofisticat acestui design.

bai

În ultimul exemplu avem un model de baie cu cabină de duș. Aceasta este spațioasă, simplă, dar și cu jacuzzi.

bai

 

Vă dorim mult succes la designul băii dumneavoastră! Sperăm că v-am fost de folos!

Solutii naturale de curatat camera de baie

Este extrem de important ca baia sa beneficieze de o curatenie atenta, mai ales din cauza riscului de depunere a diverselor tipuri de bacterii. Nu numai solutiile de curatare din comert sunt eficiente, insa, ci si cu alimente sau lucruri simple pe care le avem in casa, putem curata baia in mod natural si eficient.

Miracolele aduse de utilizarea unei lamai

Un exemplu este curatarea tevilor si obiectelor din cupru folosindu-ne de lamaie. Aceasta nu numai ca are proprietati de curatare a eficienta a acetor tipuri de suprafete, insa este un bun remediu si impotriva mirosului neplacut din baie, din cauza scurgerilor.

O solutie eficienta de curatare se obtine amestecand jumatate de cana de sapun pur, suc de lamaie si 4 litri de apa fierbinte. De asemenea, puteti aplica in zonele patate niste suc de lamaie pentru cateva minute, dupa care frecati usor cu bicarbonat de sodiu. Lamaile va vor ajuta si la curatarea tevilor si obiectelor din cupru si la scaparea de mirosurile neplacute din scurgeri, turnand in acestea apa fierbinte cu suc si coji de lamaie.

Solutie naturala pentru curatarea oglinzii din baie

 Bineinteles, suntem obisnuiti ca pentru curatarea eficienta a oglinzii sa folosim solutie speciala de geamuri, insa este bine de stiut ca exista alternativa la acest obicei, ce consta in amestecul otetului, cu bicarbonat de sodiu si suc de lamaie. Solutia finala este introdusa intr-un recipient cu pulverizator si este folosita precum o solutie normala de geamuri. Ati putea fi surprinsi de eficienta sa mai mare chiar, in comparatie cu solutia comerciala, des folosita.

Androstal – expert in siguranta casei dumneavoastra

Siguranta casei dumneavoastra trebuie intotdeauna pusă pe primul loc, inainte de aspect, culori sau tipuri de design. Scriem pe acest blog saptamanal pentru dumneavoastra, oferindu-va sfaturi utile atat in mentinerea casei dumneavoastra intr-un regim de siguranta, cat si pentru a va da idei cat mai creative in gasirea unui design original.

Echipa noastra este extrem de interesata ca atat clientii directi, cat si cititorii blogului, sa invete sa apeleze la profesionisti de fiecare data cand este momentul si sa nu mearga pe mana unor oameni care se declara a se pricepe la astfel de actiuni. Este de mentionat ca majoritatea accidentelor din imobile se produc datorita unor constructii prost realizate sau din cauza unor lucrari prost montate. Pentru a evita oricare dintre aceste riscuri, alegeti un expert in siguranta casei dumneavoastra, care va poate garanta ca lucrarile realizate au o durabilitate mare.

Echipa Androstal de declara un expert in siguranta casei dumneavoastra, asta pentru ca noi mai intai ne concentram pe finalizarea unei lucrari bine montate si sigure, si mai apoi pe cum va arata design-ul final. Amandoua sunt importante pentru noi, de aceea luam lucrurile mereu intr-o ordine logica si sigura.

Iata care sunt lucrurile care ne recomanda ca fiind experti si care sunt motivele pentru care ai putea apela cu toata increderea la serviciile dumneavoastra.

De ce este Androstal un expert in siguranta casei dumneavoastra

1. Pentru a va asigura ca serviciile noastre sunt durabile si sigure, lucrarile pe care le efectuam in cadrul imobilelor dumneavoastra au o garantie de pana la 5 ani. Astfel, puteti apela cu incredere la compania noastra care se angajeaza sa isi asume raspunderea pentru orice lucru in neregula ce se contata dupa finalizarea lucrarii.

2. Calitatea serviciilor, aflate intr-un proces permanent de imbunatatire, e atestata de certificatele si acreditarile primite.

3. Deoarece punem nevoile clientilor pe primul loc, suntem disponibili pentru dumneavoastra non-stop.

4. Suntem o echipa profesionista, de aceea serviciile pe care le oferim acopera nu doar un singur domeniu, ci activam pe o piata mai larga de servicii.

5. Tarifele noastre sunt calculate in asa fel incat sa putem oferi un confort economic clientilor nostri, pe langa lucrarea executata la o calitate superioara.

Sfaturi in proiectarea unor instalatii electrice

Instalatiile electrice nu sunt montate pur si simplu, acestea au nevoie de o proiectare inteligenta. In realizarea unor proiecte de instalatii electrice, trebuie sa tineti cont mai ales de consumul aproximativ pe care il veti avea in imobilul dumneavoastra. O aproximarea gresita, poate duce la aparitia unor scurtcircuite atunci cand instalatia electrica este suprasolicitata, prin folosirea de energie electrica mai multa decat poate suporta instalatia pe acre noi am proiectat-o.

Ce este bine sa avem in vedere in timpul proiectarii unor instalatii electrice

Atentie acestui detaliu ii este acordata inca din momentul proiectarii locuintei, moemnt in care este recomandat sa faceti o copie a amprentei casei si insemnati, in dreptul fiecarei camere, echipamentele electrice sau electronice pe care intentionati sa le achizitionati.

In acest mod va puteti asigura ca, daca la un moment dat aveti posibilitatea de a monta aer conditionat, de exemplu, aceasta optiune a fost luata in calcul. Astfel, veti avea deja pregatit un circuit dedicat, apoi prize, intrerupatoare si orice alt accesoriu necesar unui control cât mai bun al echipamentului.

Este important sa tineti cont de numarul de intrerupatoare pe care le doriti in casa. Bineinteles, este mai bine s ava luati amsuri de precautie si sa adaugati cateva intrerupatoare in plus fata de cele pe care le aveti initial in minte, pentru orice eventualitate. Nu uitati sa treceti in planuri si echipamentele electrice cu functii suplimentare, cum sunt instalatiile electrice cu detectoare de miscare pentru garaje sau subsoluri, termostate, intrerupatoare cu temporizator etc.

De asemenea, este necesar sa fiti informati asupra diferentei dintre cele doua echipamente electrice, si anume: echipamente mari si mici consumatoare de energie. Diferenta dintre ele consta, bineinteles, in energia pe care acestea o consuma. Astfel, de echipamente mari de energie se folosesc produsele precum: masinile de spalat, aparatele de aer conditionat, radiatoarele, instalatia pentru cazile cu hidromasaj etc.

Cum sa ne micsoram factura la apa

Factura la apa este una dintre cele mai mare probleme, in ceea ce priveste cheltuielile lunare. Oricat am incerca sa economisim, pare ca eforturile naostre nu sunt suficiente. Noi am incercat sa punem in acelasi loc o serie de sfaturi care v-ar putea ajuta sa reusiti acest lucru. Secretul este ca aceasta sa fie folosite in acelasi timp, pentru a da cele mai bune rezulltate. Revista online Greenly ne da o gama larga de rezolvari.

Iata cum putem reduce factura la apa!

 • Nu uita ca fiecare minute petrecut in dus, poate duce la cosnumul a aproape 25 de litri de apa. Sfatul nostru este sa fii moderat in privinta timpului petrecut in dus.
 • Alege o maşină de spălat rufe economică. În acest fel, o familie poate economisi până la 300 de litri de apă pe lună. (Maşinile de spălat automate cu încărcare frontală au nevoie de 30-50 de litri de apă pentru un ciclu obişnuit de spălare. Cele cu încărcare prin partea verticală folosesc în medie 130 de litri de apă.)
 • Înlocuieşte instalaţiile sanitare vechi şi închide corect robinetul de apă după ce îl foloseşti pentru a face o economie de apă de aproape 500 de litri pe lună.
 • Înlocuieşte vasele de WC obişnuite cu unele cu un consum reglabil sau diferenţiat. Poţi reduce astfel cu până la 50% consumul de apă. Vasele de WC dotate cu două nivele de tragere a apei – până la jumătate pentru necesitatea lichidă (urina) și completă pentru necesitatea solidă – te ajută să economisești până la 25.000 de litri de apă pe an.
 • Fă duş în loc de baie. Astfel poţi consuma de 4 ori mai puţină apă. În timpul unui duş obişnuit de 10 minute se consumă 250 de litri de apă. Dacă nu poți renunța la baia în cadă, folosește apa respectivă pentru toaletă. Nu uita însă că apa folosită la baia în cadă echivalează cu necesitățile umane de apă pentru 60 de zile.
 • Înlocuieşte capul de duş obişnuit cu unul economic. Deşi când te speli nu simţi diferenţa, acesta introduce aer în apa care curge prin duş, reducând consumul.
 • Când reglezi temeperatura apei la duş, dă apa caldă mai încet în loc să dai drumul la mai multă apă rece. Economiseşti de 2 ori, atât prin reducerea cantităţii de apă cât şi prin minimizarea consumului de apă caldă, mai scumpă în medie cu 5%. În plus, economiseşti şi energia necesară în centrală pentru a încălzi apa.
 • Nu folosi vasul de toaletă ca pe un coş de gunoi. De fiecare dată când tragi apa la WC în alt scop decât acela pentru care a fost destinat, cheltuieşti echivalentul cantităţii de apă pe care o foloseşti. Să arunci la coşul de gunoi nu te costă nimic.
 • Utilizează apa doar când ai nevoie să clăteşti vasele. Nu lăsa apa să curgă atunci când foloseşti buretele şi detergentul de vase. Astfel poţi economisi 20 de litri de apă la fiecare ciclu de spălare. Spălatul vaselor într-o gospodărie obişnuită înseamnă un consum mediu zilnic de 150 de litri de apă. Mai poți de asemenea să speli vasele în lighean, iar chiuveta să o folosești doar pentru limpezire – economie minim 2 mc/ lună.
 • Închide apa când foloseşti săpunul pentru a te spăla pe mâini. Astfel economiseşti cel puţin 1 litru de apă la fiecare spălare pe mâini.
 • Foloseşte apa cu intermitenţă când te bărbiereşti. Poţi face astfel o economie de 20 de litri de apă de persoană pe lună.
 • Aşteaptă până când ai suficiente haine de spălat pentru o încărcare completă a maşinii de spălat. Economiseşti timp, apă şi electricitate.
 • Redu cantitatea de apă pentru clătire, prin utilizarea detergenţilor ecologici,
 • Instalează o sită care introduce aer în apa care curge la robinet. Prin acest dispozitiv economiseşti 20% din apa consumată fără a resimţi în mod neplăcut diferenţa când foloseşti robinetul. Vei avea un jet mai puternic cu un consum mai mic de apă.
 • Colectează apa de ploaie dacă locuieşti la casă. O poţi folosi la udatul grădinii sau la spălatul maşinii şi astfel poţi face o economie de 1.000 de litri pe an.
 • Dacă spălați autoturismul personal singuri nu folosiți furtunul. Mașina se poate spăla mult mai bine cu o găleată de apă călduță și șampon. Astfel veți economisi minim 3 mc de apă pe lună.

5 optiuni de bai in culoarea albastra

Incercarea noastra de a va ajuta cu idei, pentru a fi cel mai bun designer al propriei voastre bai, continua. Daca in urma cu ceva timp v-am prezentat exemple de bai in culoarea maro, astazi vom apela la albastru. Am gasit pentru dumneavoastra cinci exemple de bai in culoarea albastra, absolut incantatoare!

Veti observa ca in unele bai fie se apeleaza doar la accente moderne, fie se reuseste o combinare armonica a modernului cu stilul vechi, rezultand o baie originala si relaxanta.

Exemple de bai in culoarea albastra

1. O baie perfecta pentru barbati.

wonderful-blue-bathroom-tiles-design-ideas

2. O baie simpla, cu ferestre mari si mobila alba.

nice-blue-bathroom

3. Aceasta baie este construita intr-un stil modern, cu o combinatie de elemente de stil vechi.

extraordinary-cool-blue-modern-bathroom-decorated-by-white-gloss-bath-tub-a-chrome-towel-handles-and-a-white-gloss-sink-under-a-rectangular-silver-mir

4. Baia de mai jos este creata tot din combinatia dintre pereti albastri si mobila alba, iar rezultatul este la fel de reusit!

blue-bathrooms-unique-ideas-3-decorating

5. Un exemplu de baie cu pereti de culoare albastru inchis, spatioasa si cu ferestre luminoase.

Azure-Blue-Color-Ideas-for-Nautical-Bathroom-Design-with-Interesting-Mirror-and-Nice-Curtain

De ce aspecte trebuie sa tii cont cand iti alegi chiuveta de bucatarie

Chiuveta este un accesoriu important al bucatariei. Fie ca ne dorim o chiuveta de bucatarie cat mai practica, fie ca suntem mai degraba preocupati de design si de cum va arata aceasta incadrata intre celelalte elemente componente ale bucatariei, nu trebuie sa pierdem din vedere materialul din care aceasta este facuta. Acest aspect influenteaza viata chiuvetei, precum si aspectul pe care il va capata in timp.

Chiuveta de bucatarie din inox

Aceasta chiuveta este recunoscuta ca fiind practica si usor de intretinut. Ea are, de asemenea, avantajul de a fi igienica si rezistenta la caldura, agresiuni sau coroziune. Curatarea acestora nu da batai de cap, realizandu-se usor, cu ajutorul unui burete umed.

Chiuveta de bucatarie din ceramica

Desi designul constituie un avantaj, fiind considerata eleganta,  aceasta prezinta dezavantajul de a nu fi rezistenta la agresiuni, fiind predispusa la a se crapa relativ usor. Ca avantaj, se mentioneaz afaptul ca nu necesita procedee elaborate de curatare, fiind destul de simplu de intretinut.

Chiuveta de bucatarie din granit

Aceasta aduce un farmec aparte bucatariei, conferindu-i un aspect autentic si luxos, indiferent ca este rustica sau contemporana. Este rezistenta la socuri termice si la alte tipuri de agresiuni, este solida si usor de intretinut.

Chiuveta de bucatarie din rasina sintetica

Este potrivită atat pentru o bucatarie clasica, cat si pentru una moderna. Calitatea chiuvetei din rasina sintetica variaza in functie de materialele folosite. Chiuvetele care contin rasina in combinatie cu silicat sau cuart vor fi mult mai rezistente decat cele care contin fibre de sticla sau nisip. Dezavantajul ar fi ca fara o curatare regulata, rasina alba va capata cu timpul o tenta galbuie, iar cea neagra risca sa se decoloreze din cauza calcarului.

Îți renovezi baia? Iată 5 modele de băi în culorile maro și bej

Renovarea băii ne dă mereu dureri de cap. Este dificil să alegem din o mie de modele de băi, și și mai dificil este să ne construim de la zero propriul design de baie. O mare problemă este alegerea culorilor, care este foarte importantă datorită influenței pe care o are asupra stării de spirit.

Pentru că baia este locul în care ne petrecem timp relaxându-ne, încercăm să facem cele mai bune alegeri atunci când vine vorba de una dintre camerele noastre preferate de relaxare. Noi am ales pentru dumneavoastră modele de băi în culorile bej și maro și vi le vom prezenta mai jos.

Maroul și/sau bejul pot fi folosite atât pentru a da naștere unei băi elegante și spectaculoase, cât și pentru a ne crea un spațiu foarte simplu. În funcție de modul în care le folosim, aceste culori ne pot ajuta să ne creem un spațiu în o mie de feluri diferite. Dovada este mai jos:

1. Un model de baie într-un stil modern și simplu

Travertino_b_1__1

2. Acesta este un model de baie într-o notă extrem de elegantă.

băi

3. Un exemplu în care maroul poate fi folosit pentru a da impresia de accente de lemn.

design-modern-baie-2013

4. Iată cum putem combina gresia maro cu accesorii în nuanțe de vișiniu.

baie1

5. Model de baie în nuanțe de maro închis.

mobila_baie4 (1)