Contact: 0763600078 sau 0763600079

Androstal – Instalatii sanitare Bucuresti, instalator bucuresti, instalatii electrice

Blog

Instalatii sanitare – Androstal lucreaza cu pofesionalism

Avem deja vechime pe piata instalatiilor sanitare si cu cat trece mai mult timp, cu atat acumulam mai multa experienta, care ne transforma in adevarati profesionisti. Echipa noastra a strans experienta atat in domeniul instalatiilor sanitare, cat si in cel al instalatiilor de incalzire sau electrice, montare calorifere sau apometre.

Comparativ cu serviciile profesioniste pe care le oferim, preturile noastre sunt o nimica toata! Ne ocupam de instalatii sanitare ce tin fie de asociatii de proprietari, fie de spatii publice, fie de locuinte proprii. Membrii echipei noastre se pot descurca rapid in rezolvarea oricaror probleme.

Care sunt tipurile de instalatii sanitare pentru care oferim servicii?

  • Instalatii sanitare interioare de alimentare cu apa rece
  • Instalatii sanitare de preparare si alimentare cu apa calda de consum menajer
  • Instalatii sanitare de stins incendii cu apa – hidranti, sprinklere, drencere
  • Gospodarii sanitare de apa de consum si pentru incendii
  • Canalizari sanitare de ape uzate menajere/pluviale

Si daca te intrebi de ce sa ne alegi pe noi, raspunsul nostru este simplu! Pentru ca vrem sa va oferim siguranta, serviciile pe care vi le oferim va ofera o garantie de 5 ani. Prin urmare, daca in aceasta perioada de timp, lucrarile efectuate de noi nu va satisfac pe deplin, ne rezervam responsabilitatea de a reveni si a ne respecta promisiunile pana la final. Pana acum, insa, lucrarile noastre au fost extrem de bine realizate si nu s-au ivit astfel de cereri.

Suntem mereu acolo pentru tine, iar daca vrei sa fii sigur ca iti vom sari mereu in ajutor atunci cand ai nevoie, te poti abona la serviciile noastre. Iti putem oferi servicii de mentenanta, astfel, nu va mai trebui sa iti faci nicio problema atunci cand vine vorba de instalatii sanitare, pentru ca ne vom ocupa noi, constant, de sanatatea lor.

Te asteptam cu orice problema pe care o ai si vom face tot posibilul sa o transformam intr-o amintire!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *