Contact: 0763600078 sau 0763600079

Androstal – Instalatii sanitare Bucuresti, instalator bucuresti, instalatii electrice

Blog

Oferim si servicii de montare apometre

Serviciile noastre sunt extrem de variate, asa ca ne ocupam nu numai cu serviciile de instalatie si cele electrice. Prin urmare, venim in ajutorul dumneavoastra si cu servicii de montare apometre. Inlocuim apometrele din apartamentele dumneavoastra sau chiar le montam acolo unde nu sunt.

Apometrele pe care le folosim  au scut antimagnetic iar sigiliile sunt personalizate cu inscriere unica, ceea ce va ofera o mai mare siguranta.

Nu uitati ca este foarte important ca apometrele din locuinta dumneavoastra sa functioneze impecabil, in mod contrar, va veti confrunta cu facturi la apa pe care nu le puteti justifica. Sau chiar puteti plati daune serioase daca se descopera, in urma unui control, ca apometrul dumneavoastra nu functioneaza in conditii normale.

Cum arata un sistem de executie pentru montare apometre?

  • Observarea instalatiei unde se va monta apometrul
  • Sectionarea conductei si montarea apometrului cu piesele de legatura
  • Sigilarea apometrului
  • Efectuarea probei de apa
  • Predarea procesului verbal de “Sigilare si Montaj Apometre”
  • Predarea raportului de lucru
  • Predarea buletinului de verificare metrologic

Apelati cu incredere la noi! Asa cum am mentionat si in articolele anterioare, lucrarile realizate de noi beneficiaza de o garantie de pana la 3 ani. Ne luam raspunderea de a repara orice dauna aparuta din vina instalarii. De asemenea, ne puteti consulta oricand pentru a va oferi instructiuni despre metodele de mentinere a instalatiilor sanitare si a apometrelor intr-o stare perfect functionala.

Va asteptam oricand! Nu uitati ca suntem disponibili non stop si va putem fi de ajutor la orice ora din zi si din noapte! Stim ca nu putem premedita problemele care apar intr-o locuinta, asa ca am vrut sa fim noi cei care va scapam de ele.

Androstal va ofera siguranta si va ofera o viata mai linistita! Si mai mult decat atat, pretul acestei vieti linistite este extrem de mic si nu va va da batai de cap.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *