Contact: 0763600078 sau 0763600079

Androstal – Instalatii sanitare Bucuresti, instalator bucuresti, instalatii electrice

Blog

Solutii naturale de curatat camera de baie

Este extrem de important ca baia sa beneficieze de o curatenie atenta, mai ales din cauza riscului de depunere a diverselor tipuri de bacterii. Nu numai solutiile de curatare din comert sunt eficiente, insa, ci si cu alimente sau lucruri simple pe care le avem in casa, putem curata baia in mod natural si eficient.

Miracolele aduse de utilizarea unei lamai

Un exemplu este curatarea tevilor si obiectelor din cupru folosindu-ne de lamaie. Aceasta nu numai ca are proprietati de curatare a eficienta a acetor tipuri de suprafete, insa este un bun remediu si impotriva mirosului neplacut din baie, din cauza scurgerilor.

O solutie eficienta de curatare se obtine amestecand jumatate de cana de sapun pur, suc de lamaie si 4 litri de apa fierbinte. De asemenea, puteti aplica in zonele patate niste suc de lamaie pentru cateva minute, dupa care frecati usor cu bicarbonat de sodiu. Lamaile va vor ajuta si la curatarea tevilor si obiectelor din cupru si la scaparea de mirosurile neplacute din scurgeri, turnand in acestea apa fierbinte cu suc si coji de lamaie.

Solutie naturala pentru curatarea oglinzii din baie

 Bineinteles, suntem obisnuiti ca pentru curatarea eficienta a oglinzii sa folosim solutie speciala de geamuri, insa este bine de stiut ca exista alternativa la acest obicei, ce consta in amestecul otetului, cu bicarbonat de sodiu si suc de lamaie. Solutia finala este introdusa intr-un recipient cu pulverizator si este folosita precum o solutie normala de geamuri. Ati putea fi surprinsi de eficienta sa mai mare chiar, in comparatie cu solutia comerciala, des folosita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *